Veckans djur

image34

Så här är det att vara i Norge, eller iaf om man bor hos en jägare. Veckans djur var iaf mycket gott! Vi hade en rejäl viltmiddag, ripbröst till förrätt och hargryta till huvudrätt.

Vet inte om jag har ätit hare förut, snöripa har jag ju ätit ett par gånger nu... Det blev en mycket avancerad gryta, det kokades ben o allt möjligt. Själv hade jag ansvar för efterrätten, och som alla vet har jag grymma elvispskills, det blev påschokladmousse...


image35image36

Annars är jag väldans duktig, jag läser mina böcker och skriver små saker. Jag har börjat ta mig igenom några av de isländska artiklarna, använder mig av den välutprövade metoden "hittepå" kombinerat med "gissavilt". Jag får fram mycket fruktbara resultat!


Vi var på bio i helgen och såg "du levande", Roy Anderssons nya. Det var en av Jens kompisar som valde, men sen fick jag stå till ansvar för hur tråkiga svenska filmer är. För den var faktiskt tråkig. "Sånger från andra våningen" var mycket mer absurd, som när trollerigrejen går fel, och han blir sågad i magen t.ex. det finns inget sånt i "du levande". Sen var en viss person helt övertygad om att Rolf Lassgård var med, vilket han inte alls är, men undertecknads expertutlåtande accepteras inte, inte heller att det ingenstans står att finna någon skriftlig källa på att Rolf Lassgård är med i "du levande". Jag såg "Rambo" för nån dag sen, den var mycket mer underhållande...


Kommentarer
Postat av: innid

Gah! SNÖ! Låter gott med påschokladmousse. Jag har valt UD nu förresten.

2007-11-09 @ 09:01:09
URL: http://innid.webblogg.se
Postat av: Karin

Haren är betydligt sötare med päls.

Jag är riktigt imponerad över att du kan vistas i samma kök som den blodiga haren och att du till och med klarar av att fota den. Du som annars har problem med vanliga kyklingfiléer ;-)

2007-11-09 @ 22:29:22
URL: http://kajin.webblogg.se
Postat av: Karin

kyckling ska det va!
jag kan stava egentligen :P

2007-11-09 @ 22:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0